JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
We use cookies to make your experience better. To comply with the new e-Privacy directive, we need to ask for your consent to set the cookies. Learn more.
Aji Panca (capsicum chinense), ají colorado eller også kaldt ají especial, er den andenmest udbredte chili i det peruvianske køkken (efter gul chili). Den har en frugtagtig og aromatiske røget smag og en mild dvælende varme, som tilfører retterne gode og dybe smagsnuancer.
Aji Panca bruges til at give en lækker og dyb rød farve til supper og gryderetter, og den kan også anvendes som en skøn marinade, der er forbløffende lækker på grillet kylling eller svinekoteletter.
Eksempler på peruvianske retter med aji panca er: Picante de Cuy (krydret marsvin) og de meget berømte Anticuchos.
Rens chiliene og kog dem i 10 min, hæld dem i en blender med lidt olie, indtil de er integreret som en paste. Anvendelse: som krydderi til marinering af alle slags kød og til gryderetter.
Styrke: Mild.
New customer? Start Here.
You must be logged in to manage your wish list.